Kurt Görans Elektriska logo

Om företaget

Om oss

Alltid nära till hands

Med över 50 år av dedikation och expertis inom elbranschen har Kurt Görans Elektriska etablerat sig som Eskilstunas främsta elföretag. Vår långa historia i staden vittnar om vårt engagemang för kvalitet, innovation och kundnöjdhet.

Som ditt lokala elföretag erbjuder vi mer än bara elinstallationer. Vi ser till att du får en helhetslösning som passar just dina behov. Vår specialutbildade personal, med djup kunskap inom sina respektive områden, garanterar att varje projekt hanteras med största omsorg och precision. Vår prioritet är din trygghet, och vi strävar efter att du ska känna dig helt säker när du väljer att samarbeta med oss.

När det kommer till belysning och ljuskällor är vi inte bara experter – vi är passionerade. Vi förstår att rätt belysning kan göra underverk för en miljö. Det handlar inte bara om att tända ett rum; det handlar om att skapa rätt atmosfär, att framhäva viktiga detaljer och att bidra till en positiv upplevelse. För affärsägare kan detta innebära skillnaden mellan en vanlig försäljningsdag och en exceptionell sådan. Vår erfarenhet har visat att skräddarsydd belysning, anpassad efter en butiks eller verksamhets specifika behov, ofta kan öka försäljningen och kundnöjdheten.

Så oavsett om du behöver en enkel installation eller en omfattande ljusdesign, är Kurt Görans Elektriska här för att lysa upp din vardag.

Kurt Görans Elektriska skåpbil med logo
Kurt Görans Elektriska bil med logo
Kurt Görans Elektriska bil med logo

Vårt arbetssätt

Analys + Rådgivning + Installation + Service = Vårt arbetssätt

Helhetstänk

Vi har ett tydligt ansvar hela vägen. Från att noggrant välja de rätta produkterna, genom precision i installationen, till långsiktig funktion och underhåll – vi tar ansvar för varje steg. Som delägare i Elkedjan garanterar vi tillgång till marknadens bästa produkter. Vårt engagerade team säkerställer att varje projekt uppfyller högsta standard, medan vår efterföljande service ser till att dina system alltid presterar på topp.

Symbol Analys

Analys – Förståelse för dina behov

Innan vi påbörjar något projekt tar vi oss tid att förstå dina specifika krav och önskemål. Vilken typ av miljö handlar det om? Finns det några speciella förutsättningar vi behöver känna till? Genom att ställa dessa och många andra frågor säkerställer vi att du får en lösning som är skräddarsydd för dina behov. Vi ser också till att alla elinstallationer uppfyller de senaste reglerna och kraven. Ett av våra mest effektiva verktyg i detta arbete är EKO-förstudien. Med hjälp av en EKO-enhet kan du omedelbart minska dina elkostnader med mellan 5–35 procent, beroende på vilken enhet du väljer och dina anläggningars specifika förutsättningar.

Symbol rådgivning

Rådgivning – Expertis du kan lita på

För oss är rådgivning mer än bara en del av processen – det är kärnan i det vi gör. Efter vår noggranna analys presenterar vi ett genomtänkt förslag som uppfyller dina behov. Speciellt i större projekt eller entreprenader är vår rådgivning avgörande. Vi tänker långsiktigt och överväger hela byggnadens livslängd. Ibland kan en initialt dyrare lösning visa sig vara mest kostnadseffektiv på lång sikt.

Symbol installation

Installation – Kvalitet i varje steg

Oavsett om det handlar om en enkel installation i ett hem eller en omfattande elinstallation för ett stort företag, tar vi varje uppdrag på största allvar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vår expertis och erfarenhet garanterar att varje installation utförs med högsta möjliga kvalitet och precision.

Symbol service

Service – För en problemfri framtid

I en värld där effektivitet är nyckeln, är pålitliga elinstallationer avgörande. Ett elavbrott kan ha stora ekonomiska konsekvenser, särskilt i industriella miljöer eller stora fastigheter. För att minimera risken för avbrott och andra problem erbjuder vi regelbunden service. Vi skräddarsyr serviceavtal baserat på dina unika behov, så att du kan känna dig trygg med dina elinstallationer nu och i framtiden.