Login
Du är här: STARTSIDA TJÄNSTER BELYSNING

lysror
Rätt belysning...

Offentlig belysning är något vi jobbar mycket med och har stor erfarenhet av
Offentlig belysning kan vara belysning som exponerar varorna i en butik bättre, belysning som bidrar till en bättre arbetsmiljö på kontoret och i industrin eller belysning för parker och andra offentliga miljöer utomhus. Kontakta oss för att diskutera vidare.

Butiksbelysning
Vid butiksbelysning gäller det att välja rätt belysning till rätt vara man ska sälja. I fallet med exempelvis kläder kan rätt belysning vara a och o. Belysningen ska ju ge ett rättvist sken så att kläderna ser likadana i butiken som ute i solen.  Det gäller dessutom att tänka långsiktigt och välja ett flexibelt belysningssystem som kommer till sin rätt även efter en större omskyltning eller ommöblering. Med ett skensystem i taket uppnår du detta!

Kontors- och Industribelysning
God synergonomi talas det kanske inte så mycket om. Men en riktig belysning på jobbet, oavsett om man jobbar på kontor eller industri, är väldigt viktigt. I samarbete med exempelvis arkitekter utformar vi arbetsplatsen så att belysningen blir den allra bästa. Vi gör flexibla lösningar som innebär att installationen ska kunna förändras.

Utebelysning
Vi har ett brett sortiment av utebelysning som passar till offentliga ytor eller till företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss så berättar vi mer och visar vårt sortiment.

Ljuskällor
Ett komplett utbud av ljuskällor till den offentliga belysningen hittar du hos oss. Vi slår gärna ett slag för energilysrör. T5-röret är ett bra exempel med 70 000 brinntimmar.

 

 

 

stral small

kladbutik small

frukt small

lampa small

Använd rätt ljusfärg

Lumilux Plus
vit 21-840

Ligger mellan dagsljuset och glödlampsljuset i sin karaktär. Ett aktivt ljus för försäljnings- och arbetslokaler, där varornas och inredningens färger är viktiga.

Lumilux Plus
varmton 31-830

Är det mest använda lysröret av alla Lumiluxtyper. Det ger en trivsam karaktär och bra synmiljö i de flesta lokaler. ett ljus som passar i arbetslokaler, butiker, utställningar, skolor och så vidare.

Lumilux Plus
interna 41-827

Hemlysröret framför alla andra. Lysröret med varmtonad glödlampskaraktär. För avkopplande och mjuk miljö. Överallt i hemmet, i hotellrum, restauranger, teaterfoajeer och så vidare.